Openstaande vacatures
 

Op dit moment zijn er geen openstaande vacatures.

Vacatures en stage


Op het Altena College – een christelijke scholengemeenschap voor mavo, havo en atheneum – vinden we goed onderwijs net zo belangrijk als oprechte zorg voor onze leerlingen. We hebben niet alleen ons onderwijs goed op orde, maar zorgen ook goed voor elkaar: de sfeer is prettig, iedereen hoort erbij en we hebben zelden tot nooit te maken met narigheden zoals agressie. 

Onze toegewijde docenten, mentoren, conrectoren, intern coaches en andere begeleiders vormen een hecht team dat altijd klaarstaat voor onze leerlingen. We vinden het belangrijk hen een veilige omgeving te bieden, maar hen tegelijkertijd ook te stimuleren steeds het beste uit zichzelf te halen.
En: hun verantwoordelijkheid te nemen in de wereld. We worden daarbij geïnspireerd door ons geloof. Wil jij bij ons komen werken? Dan vinden we het belangrijk dat je onze christelijke identiteit onderschrijft of respecteert.

Als je bij ons in dienst komt dan zorgen we natuurlijk ook goed voor jou, zodat je je snel thuis voelt.
Je kunt rekenen op ondersteuning van onze algemeen begeleider, een begeleider vanuit jouw vakgroep én een begeleider vanuit de schoolleiding

Docent in opleiding
Ook als docent in opleiding ben je bij ons van harte welkom! Het Altena College biedt jaarlijks maximaal dertien opleidingsplaatsen. Zo blijven we elkaar kennen en zorgen we ervoor dat jij als docent in opleiding genoeg aandacht krijgt. Het Altena College plaatst studenten van de Hogeschool Utrecht, Hogeschool Rotterdam, Christelijke Hogeschool Ede, Fontys, Ivlos en Iclon. Voor het opleiden in de school werken we samen met CS De Hoven in Gorinchem en het Heerenlanden College in Leerdam. 

Solliciteren of stage lopen?
Wil je bij het Altena College werken? Stuur je sollicitatie dan naar rector A.J. van Vuuren MEd: vu@altenacollege.nl

Wil je bij ons stagelopen? Neem dan contact op met de schoolopleider: 
Peggy Winkelaar via wr@altenacollege.nl