Anglia Engels voor groep 8 gaat weer starten!

Gepubliceerd op 21 september 2022
Anglia Engels voor groep 8 gaat weer starten!

Zit jij in groep acht en wil je nóg beter worden in Engels? Schrijf je dan in voor lessen Anglia op het Altena College in Sleeuwijk! In maximaal tien middagen krijg jij in kleine groepjes les, afgestemd op jouw niveau. De lessen beginnen in december en duren tot begin april.

De Anglia-lessen worden op dinsdag- en donderdagmiddag gegeven van 15.45 tot 16.45 uur. De lessen beginnen in december. Bij je inschrijving kan je aangeven welke dag jou het beste uitkomt. In april sluit je jouw Anglia-avontuur af met een examen én een feestelijke diploma-uitreiking in juni!

Kennismaken met de middelbare school
Als je meedoet aan Anglia, heb je een voorsprong als je op de middelbare school met Engels verder gaat. Bovendien maak je alvast op een leuke manier kennis met de middelbare school! Het Altena College is al ruim vijftien jaar een Anglia-school. In de brugklas en in havo/atheneum 4 volgen alle leerlingen lessen Anglia, in de andere leerjaren is het een keuzevak. Je kunt op het Altena College tot het hoogste niveau Anglia-examen doen!

Schrijf je in!
Heb je vragen? Stuur dan een mailtje naar anglia@altenacollege.nl. Inschrijven kan op 6 oktober 2022 om 19:00u via www.altenaengels.nl, onder het kopje ‘Anglia’. Je kunt je inschrijven tot 16 oktober!

Terug