Anglia groep 8
 

Zit je in groep acht en wil je (nog) beter worden in Engels? Dan kan je tien lessen van de Anglia English Academy volgen op het Altena College in Sleeuwijk.
Je volgt de lessen in kleine groepjes op jouw eigen niveau. Zo werk je aan je Engelse skills en maak je meteen kennis met de middelbare school!

De lessen worden gegeven vanaf januari 2022. Je kan kiezen tussen de dinsdag- of donderdagmiddag.
Je krijgt zowel les van docenten als van leerlingen van het Altena College. Aan het eind sluit je jouw Anglia-avontuur af met een examen en een feestelijke diploma-uitreiking.

Op het Altena College kan je tot aan het hoogste niveau Anglia-examen doen. Daarmee ben je extra goed voorbereid op een vervolgopleiding of studie, want Anglia is een internationaal erkend toelatingsexamen voor mbo, hbo en universiteit!

Op dit moment zijn we druk bezig met de voorbereidingen van de Anglia English Academy voor leerlingen uit groep 8. Binnenkort zullen we naar alle basisscholen uit de regio een promotiefilmpje sturen met verder informatie. We kunnen nu alvast verklappen dat je je vanaf donderdag 7 oktober - 19.00 uur kunt inschrijven via: www.altenaengels.nl

Zit je nu in groep 7? Dan heb je geluk want volgend jaar zit je ook in groep 8 en kan je ook inschrijven!

Heb je vragen over Anglia? Stuur dan een mailtje naar anglia@altenacollege.nl
Meer informatie via www.altenaengels.nl